De tar sig.!

2012-02-29 / 17:30:29
Ja nu tar de sig verkligen. Nu är de minsann inte mycket kvar. Känns som om jag inte behöver ta resten fören precis innan jag flyttar ut på söndag.
Har lagat mat till mig och mammas man idag :P. Skulle bara gjort nudlar först, så kom ja på att de inte mättar så länge. Så stekte kyckling och kokade nudlar till oss :P
Nu blir de lite big brother och så ska jag nog slänga igång en film kanske :P
Igår kollade ja på Stomp the yard
Idag ska jag nog sätta mig och kolla på Tvåan tror ja minsann :)
Stomp the yard 2. Homecoming

Aldrig sett filmerna innan, men gillade den första riktigt mycket iaf. Så får se vad jag säger om tvåan :P

Packar!

2012-02-29 / 14:18:39
Packar för fullt. känner lite stress men ingen full ork :O.
hm. Jaja. nu är ja väl snart mer eller mindre klar :) skönt
Får väl fortsätta packa nu och inte sitta här och skriva :P

Tomhet

2012-02-28 / 21:13:32
Tomt på alla sätt?
De börjar ta sig på mitt rum. Börjar se en aning tomt ut. Ingenting på väggarna, nästan ingenting kvar i bokhyllan, nästan inga prydnads saker kvar heller. De är inte mö skit kvar att packa nu. Får bli rubbet imorron. Även en hel del kläder. Får väl planera in va ja vill ha på mig de sista dagarna xD
Känns även tomt i hjärtat :S Varför vet jag inte. Men så är de.

Telefon..

2012-02-28 / 14:27:15
Har suttit i telefon nästan hela tiden sedan jag kom hem från jobbet xD. Haha fan, men jag har fått mycket gjort iaf. fixat all elen, ringt h&m, eftersom jag inte fått min räkning som ska vara betald idag. Och sådär. Men men, nu är allt klart. Bara till att packa och flytta. Första hyran är även betald även fast ja inte flyttat in ännu ;)
Imorron är man ledig så då får de bli att packa klart allt utom kläder typ. för jag jobbar tors och fre och så är de kalas på lör och flyttar in på sön. Full rulle!

Tisdag

2012-02-28 / 12:55:33
Nyss kommit hem från jobbet.
Imorse när jag cyklade till jobbet och hade tid på mig, tänkte att gud va skönt att komma fram en stund innan man börjat och inte behöva stressa. Nä men klart att kedjan hoppar efter halva vägen till jobbet så ja fick ringa och säga att jag blev sen. Stå där som ett fån och försöka få på den där jävla kedjan igen. Har ju aldrig någonsin trätt på en kedja helt själv som hoppat. Visste knappt hur jag skulle göra. Men på kom den tillslut, och hade olja över hela händerna xD men men. Lite smutts och skit har man väl aldrig dött av.
Nu har jag precis skrivit på papper som ska skickas iväg om att jag ska gå ur kyrkan. Så slipper jag skatta för de. Har ändå inte tänkt gifta mig i en kyrka. Alltid velat va på en strand. Så varför ska ja va med i kyrkan för.
Och inte planerat att dö nu. Och även när jag är död så är de inte mina problem om vem som ska betala min begravning ;). då är jag ju ändå död :P
Jaja. Nu ska jag försöka få tag på en energi tant som va på lunch nyss och ange mitt lägenhets nr som jag glömde skriva när jag sökte igår. hehe smart av mig.!

illa

2012-02-27 / 19:38:23
Måste bara säga att jag mått illa hela dagen :S. Och blir bara värre och värre hela tiden :S Fattar inte va de är för fel. Hoppas de är borta imorron när man vaknar iaf :P. Nu ska ja väl kolla lite på Big Brother där de inte verkar hända så mycket. Så får jag väl kolla serie eller film med :P

Orka!

2012-02-27 / 18:50:08
Hejsan. Har haft en bra dag på jobbet. Dock mindre bra när jag kom hem.. Håller på med grejer för flytten typ som energi och internet och sådär. Vilket jag inte förstår mig på.. Eller jaa har fixat allt själv förutom vilket energi bolag ja vill ha.. De min syster har hittar jag inte :S fattar ingenting och ingen här hemma som är hjälpsam heller.. Bli galen. Och när jag sökte om energi i stan för man ska ju tydligen ha från två olika ställen fattar nada. Då står de iaf att man ska söka minst 2 veckor innan flytt. Hur fan ska ja kunna veta de när jag aldrig flyttat till eget innan, bara flyttat hem till folk. Så om dom inte är snälla får jag bo utan energi en vecka.. ORKAR INTE!

Fyfan

2012-02-26 / 23:03:32
Jag va helt säker på att Jessica skulle lämna big brother huset först. Men ack så fel ja hade. Juliana blev utröstad. Vilket inte gjorde mig så mycket egentligen för hon var rätt störande men men. Dock kom de som en chock att Pedro
Petronella!
Ville lämna huset. De kunde jag inte tro, visserligen så kunde man ju förstå om hon saknade sin kille.
Men som hon sa att vi här ute kan inte förstå hur de känns att vara där inne. Jag kan tänka mig. Men kan inte förstå. Hade velat testa hur de skulle kännas :)
Kommer iaf sakna Pedro, hon var en av dom man tyckte om mest av dom där inne.
Men nog om Big Brother. Ikväll kan jag tyvärr inte kolla på deras fest vilket jag hade velat eftersom Marcel inte får vara med. Men jag va upp och jobba imorron så jag måste tyvärr sova :(. Om jag nu kommer somna är en annan femma. Hade jätte svårt att somna inatt.!
Natti natti på er

Så trevligt :)

2012-02-26 / 18:12:45
De är så trevligt att göra mat ihop med mamma. :)
Kände de när jag stod och gjorde mat nu. Att de ja nog kommer sakna mest är när jag och mamma lagar mat ihop. För vi är så knäppa och skojar hela tiden och sådär. Bästa tiden :)

Tråkig Söndag

2012-02-26 / 15:12:49
Vilken tråkig söndag:O. Händer absolut ingenting.. Kollat på några avsnitt med andra avenyn. Kollat runt på facebook och kollat big brother. Händer inget kul.
Vad ska jag göra med denna dagen. Ingen idé om hur man ska klippa sig så kan inte göra de heller.. Bara sitta och vänta på att kl ska gå så man kan se vem som åker ut ur huset.. Men de är många timmar kvar

Söndag!

2012-02-26 / 11:15:46
Hejsan!
Då har man vaknat till liv och fått i sig lite frulle.
Sitter och lyssnar på musik och kollar runt lite på nätet.
Tänkte att jag idag ska försöka kolla klart så mycket som ja kan på so2 på andra avenyn. Och inte fastna framför Big Brother hela dagen :P. Får kolla på klipp senare innan jag kollar live. :P

hm..

2012-02-26 / 00:34:03
Har ännu inte kommit på hur jag vill klippa mig. Och ingen som ger mig idéer heller.
Har enbart färgat håret. Aja. Får väl se ut som skit i håret ett tag till då ;).
Nu funderar jag på att lägga mig. Händer ingenting någonstans som är kul.

Färgar håret

2012-02-25 / 19:07:15
Får ju iaf färga håret tills jag kommer på hur jag ska klippa de. så man iaf slipper utväxt och sådant tråkigt :D
Verkligen ingen som kan hjälpa mig komma på hur jag ska klippa mig?

Trött på mitt hår!

2012-02-25 / 16:16:51
Shit va jag är trött på mitt hår. Jag vill ha långt hår igen, men medans de växer ser de ju pisstråkigt ut.. Så jag funderar på att klippa mig, men vet inte hur. Och kan inte klippa av för mycket eftersom jag vill ju att de ska växa ut och bli långt. Men klippa så man kan göra en snygg frilla..
Någon som har något förslag?

Sova elle?

2012-02-25 / 02:50:26
De är inte många i Big Brother huset som gått och lagt sig än. Konstigt.
Jaja. Jag kommer väl få gå och lägga mig även fast alla inte gått och lagt sig än. Haha har svårt att slita mig från datan när dom inte gått och lagt sig. Men men. Då kanske ja vaknar typ samtidigt som dom, om ja lägger mig nu.
Känner mest att jag babbla om ingenting för ja är så trött.. Fan nu får de bli att slänga sig på kudden.
hm. Krampar i mitt finger med :S..

Tråkigt

2012-02-24 / 23:13:47
Det är fredag och händer ingenting alls :S?.
Bara Big Brother hela kvällen.. Får hoppas det händer mer imorron mer än Big Brother och melodifestivalen.
Kanske hade varit trevligt att kolla melodifestivalen nere på kvarterskrogen imorron igen. Får väl se vad som händer :)
Nu ska jag väl bara sitta här och se ifall jag blir något brunare. Har tagit på mig brun utan sol igen. Fast denna gången inte på benen utan i ansiktet, hals m.m.. Får se om jag ser ut som skit om någon timma här när de börjat synas. haha.

Hur långt ska hon gå?

2012-02-24 / 21:02:15
Först får man se Hannah Widerstedt's tuttar. Och igår blev hon pullad i tv och var nära till sex. Så de tar väl inte lång tid tills hon har de?
Gör hon verkligen allt för att folk ska se henne?
Vad ska hon mer göra?
Hon lär ju iaf ha sex innan hon går ut ur huset.
Jaja nog om att jag stör mig på henne :)
Nu är de inte långt kvar tills jag flyttar så nu får man snart packa klart. :) Men vet inte riktigt om jag orkar med detta :P hehe

Lugn dag

2012-02-24 / 17:48:00
Vilken enormt lugn dag de varit idag :P. Skönt.
Nu sitter jag här och kollar efter saker på nätet som fattas till flytten :). Stor lön som kommer in på måndag och den försvinner fort igen eller?
Hehe nej då. Får allt lägga undan lite. Men en ny tv är ett måste :P Vill inte släpa med mig en dum tjock tv. Och så ska jag betala datan som ja inte fått räkning på fören nu :P

Inte igen?

2012-02-23 / 20:29:04
Jag vill inte bli sjuk igen.. Känns som om jag skulle ha träningsverk i hela kroppen. Men har ju inte gjort något. Inte tränat på några dagar.. Och är gör trött hela tiden.
Mamma och hennes man har precis legat i influensa, eller a de gör dom fortfarande, så det är väl de jag håller på att få :(
Och så är jag äckligt gottesugen hela tiden. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Måste ha något gotte..
Big Brother resten av kvällen.
Och vadå. Är Marcelo deltagare eller är han mullvad :S Har ju inte stått att han skulle komma in, och kunde nästan ålder på allihopa.. fattar nada

Seg idag

2012-02-23 / 08:20:32
Godmorgon. Nu är jag snart klar, ska enbart klä på mig och borsta tänderna sedan åka till jobbet. Tänkte att jag kunde passa på att slänga upp ett inlägg när jag ändå inte har brottom :P. Börjar inte fören om 40 min och de tar 12 min ca att åka till jobbet :).
Idag är jag gör seg, ville egentligen inte alls gå upp, kände för en rejäl sovmorgon. Men får stå ut för jag jobbar bara 3 timmar idag :) Sedan får jag väl åka hem och vila lite om jag fof skulle vara trött :). aja.
Hade väl ingenting viktigt att säga ändå, så nu ska jag väl få någonting gjort :)

Dagen försvann?

2012-02-22 / 22:23:47
Missat massor av BB idag eftersom jag jobbat och när jag kom hem blev de mat innan jag satte mig och kollade. Sedan va syster och hennes kille här en stund och då kollade ja inte.. Så har missat massor idag. Inte alls kul.
Dagen har gått riktigt fort. Får se om de blir likadant imorron. 3 timmars jobb imorron, lite skönt :P Sedan går jag på helg om dom inte behöver mig på fredag. Så vad ska man göra då. MÅSTE hämta ut ett paket som jag skulle hämtat för en vecka sedan imorron :$. Shit! aja Sista dagen att hämta är 19/3 men vill ändå hämta ut de. Så får nog bli de imorron när jag slutat jobba. Sedan hem och kollar Big Brother och bara ta de lugnt :P

Vilket väder!

2012-02-22 / 18:07:19
Usch och fy för detta väder. När jag cykla hem från jobbet va de pisseregn och motvind. Kändes som om de tog gör lång tid att komma hem och segt. och när jag kom hem, nästan de droppa från mig.. De hade regnat genom jackan och sådär. Fy för detta. Inte kul.
Nu blir de Big Brother hela kvällen och jobb imorron :D

God morgon!

2012-02-22 / 07:26:10
Nu har jag vaknat, är typ redo för att åka. Bara slänga i mig min natur diet och borsta tänderna så är jag klar.
Sitter och kollar på Big Brother. Idag är de ju iaf folk vakna innan jag åker och jobbar. även fast jag bara börjar en halvtimma senare idag :P.
Idag fyller även min ena syster år :) Måste skicka grattis till henne :P

Sov kanske?

2012-02-21 / 23:03:55
Sova kanske vore en bra idé nu då, i hopp om att inte försova sig imorron med :P hehe.
Fan har så mycket tankar på gång i huvudet så jag har lite svårt att somna och jag håller på att vakna till och från och försvoer mig.. Så var de igår/natt iaf..
Hoppas på en bättre natt iaf :P
Natti

Gotte sug? JA!

2012-02-21 / 20:48:05
Shit va gotte sugen man kan vara. Gjorde negerbollssmet enbart för de, utan att rulla till bollar. Äter rätt ut bunken för jag inte orkade rulla xD. Sugen? Jaa. Big Brother en stund till sedan blir de nog sömn i hopp om att inte vakna 50 min försent imorron med ;)

Ingen lust

2012-02-21 / 18:21:45
Ja har fan ingen lust!.
Orkar inte laga mat, orkar inte äta.
Men vet med mig att jag inte kan jobba utan att ha med mig mat. Så måste laga mat men har verkligen ingen lust. Finns ingenting kul alls att tillaga.

Herregud!

2012-02-21 / 18:12:37
Fan va man stör sig på vissa folk i huset. Hannah W och Jessica måste ju åka ut av dom två första.. Dom är ju så inte omtyckta.. Ingen gillar dom. Dom är enbart störande. och världens glapp käftar.! Shit alltså

Inte helt nice!

2012-02-21 / 06:59:54
Vaknade i panik för 10 min sedan och trodde jag försovit mig. Fick kolla på klockan flera gånger till jag tyst i huvudet skriker för mig själv "Linnéa för i helvete, du har ju försovit dig." Skulle gått upp sex. Trodde jag hade tio min kvar att sova men i själva verket hade jag sovit 50 min förlänge. Börjar jobba nu halv åtta, så kan inte sitta här och slappa, måste skynda mig. Har precis tagit en snabb dusch, nu får man slänga på sig kläder, dra i sig en natur diet, borsta tänderna och sticka..
Skriver säkert senare.

Vill inte sova nu!

2012-02-20 / 21:49:50
Nu måste jag snart sova :/. Inte de minsta kul att missa Big Brother. Men jag kan ju inte vara vaken 24/7 i 3 månader :P Jaja. Blir att va vaken högst en timma till. Kollat på Big Brother från att jag vaknade idag. Så de är ju inget slöseri med mina pengar jag betalade iaf ;).
Aja. hoppas ni haft en bra dag. Och om ni kollar på Big Brother, så hoppas jag att ni haft de kul och har många roliga åsikter :P

Fördommar

2012-02-20 / 17:29:11
Vilka fördommar man har ibland.
Camilla i Big Brother. Först när jag såg henne, när hon skulle in i huset så tänkte jag "åh nej, stora läppar, blond hår och stora tuttar. Inte en jävla bimbo" Men att följa henne några timmar så är ju hon en bland dom skönaste i huset :).

BB nörd?

2012-02-20 / 16:49:29
Haha Tog med mig datorn ner till köket för att kunna kolla när jag fixade käk förut.. På med hörlurarna och gick runt med hörlurarna på mig i köket och kolla på datan och fixa käk :P Kan inte slita mig från datan, helt omöjligt typ.
Hur ska jag kunna jobba tis och ons. När jag gick och la mig samtidigt som dom i bb, halv fyra. haha börjar ju jobba halv åtta imorron.
Hoppas dom lägger sig tidigt idag :P
Vill mest förvarna er om nu att min blogg kommer nog troligen handla om Big Brother mest nu ett tag. Är som Beroende av Big Brother.
Får väl se :P
Om ni kollar på Big Brother, vad tycker ni? Vilka gillar/ogillar ni?

BB hela dagen :P

2012-02-20 / 11:40:06
Godmorgon allihopa, inatt gick jag och la mig när alla i BB huset lagt sig halv fyra. Ställde datan vid soffan i hopp om att vakna när big brother väckte dom i huset, men de sket sig :P jaja gick ju iaf upp tio. Nu sitter jag och kollar, och lär bli mycket tittande idag.
De värsta är att man har så mycket åsikter om folket i huset redan. Folk man gillar och ogillar :P.

Liven funkar

2012-02-19 / 22:59:53
Nu fungerar Liven igen :P Då lär de blir så att man sitter här hela natten. Kommer ju in en till deltagare kl 1 inatt. Så då måste jag ju kolla :D

Suck.!

2012-02-19 / 22:38:04
Finns en av dom "större" bloggarna jag inte riktigt orkar med. Så irriterande. Och ja, självklart ska väl hon kliva in i Big brother huset. Och jag har köpt 24/7. Ska jag orka med att se henne varje dag :O. Höra hennes jobbiga röst?.
Hört att hon inte är sådan irriterande på riktigt, att hon bara gör sig till. Men vadå ska hon gå in i ett hus och göra sig till där med? naa, tror nog mer att hon är sådär störd.!

Äntligen börjar de :)

2012-02-19 / 21:49:50
Idag börjar äntligen Big Brother igen :D
Som man har längtat. Loftet började igår, men idag börjar de på riktigt
Men kommer inte in för att kunna se live ännu :/ Bara loftet. Den andra sidan verkar ha något fel. har ju köpt de så de är ju inte de. Jaja, får se om de funkar efter sändnings tiden idag :)
Sitter här mitt i pausen och skriver. Nu får jag nog sluta skriva så jag inte missar de ;). Även om jag ser tv:n härifrån så vill jag ändå sitta i soffan och kolla :P

Vill sova!

2012-02-19 / 04:11:48
Somnade vid tolv, vaknade helt pigg vid tio över två. Och har inte kunnat somna om, är fof pigg. Meningen att jag ska gå upp nu då eller :O? jag vill ju sova, men har inte kunnat somna om på 2 timmar. Kommer jag verkligen somna?
Räcker ju inte med bara 2 timmars sömn :O helt galet!

kul :P

2012-02-18 / 22:53:22
Haha de känns att jag inte varit ute sedan i nov..
Min panikångest har gjort att jag isolerat mig. Nu kom jag precis hem. Mamma och hennes man gick bort till kvarterskrogen. Men jag ville inte för jag trodde inte min panikångest skulle klara av de.. Men jag åkte dit efter en stund ändå. Kom nyss hem :)Har varit super kul. Lite rund under fötterna kan jag väl påstå att jag är eftersom jag knappt dricker längre :P hihi, skoj.
Hm. Trött är jag med. Kanske borde sova lite, eller?

städat

2012-02-18 / 17:05:04
Jag är så duktig :P
Blev jätte fint och efter jag städat. Och de luktar alltid så rent när man städat klart :P
Hihi underbart. Nästan värt att städa varje dag för att få känna den där nya rena doften :). Jaja.
Fick flyttat iväg tyget till ett annat litet bord som blev perfekt för att sy vid :). Så nu behöver inte de ligga framme överallt heller :P.
Där fick man iaf hela dagen att gå rätt fort :). Nu börjar man bli lite hungrig med. Jaha, inte många timmar kvar till Melodifestivalen börjar. Och imoron börjar Big Brother igen :P Är helt överlycklig :)

Regn :)

2012-02-18 / 14:42:47
Ja, nu är man glad över allt regn som kommer :P. Snön försvinner :D. Underbart. Och eftersom de verkar som om de ska va plus grader inatt så kommer de ju inte frysa till is :P.
Och igår när jag skulle lägga mig så såg jag en fluga som surrade omkring här inne.
Är Våren påväg nu? Så kan jag inte bli annat än glad.
Nej nu ska jag städa lite, ligger tyger högt och lågt, tvättade kläder vikta i en hög som jag inte orkat lägga in i garderoben xD. haha gud så lat jag är :P jaja nu ska jag ta tag i detta och fixa ett rum igen :P

Vart tar tiden vägen?

2012-02-17 / 23:27:39
Vart ta egentligen tiden vägen? Känns som om de nyss var jag rodde på roddmaskinen och sedan in och duschade. Men de är ju flera timmar sedan :S. Tiden går fort.
Kan inte sluta le :P Denna dag är helt underbar, vill inte att denna dagen ska ta slut :). Måste erkänna att de är den bästa dagen på väldigt länge och de känns nästan som om jag hade haft fjärilar i magen :)

Träna

2012-02-17 / 20:16:01
Nu blir de till att sätta sig och ro med roddmaskinen i 20 min :P
Sedan blir de duschen, fortsätta sy eller plasera mig vid datan igen, får väl se :P. Borde äta något. Nu har de bara blivit frukost idag igen :S. Slarvigt av mig

Mycket trevligt

2012-02-17 / 18:33:10
Sitter på rummet och syr. Från ingenstans plingar de på dörren :O. Fatta ingenting, tänkte de är ju ingen som ska hit nu, aldrig någon till mig och mamma och hennes man ska iväg.
Där står mitt ex från många år tillbaka och hans mamma :). Blev shockad och även glad. Så har fikat lite med dom och pratat lite :)
haha fick ett break från att sy. Va lite skönt för huvudet att inte sy hela dagen :P
Jaja, ville mest bara säga att det var mycket trevligt med ett överraskande besök som man inte väntat sig :P.

Kontrakt

2012-02-17 / 15:10:20
Nu är hyreskontraktet påskrivet och lägenheten står på mig från och med den 29 :P Gud så skönt de känns att veta att jag snart flyttar. Nu blir de bara till att bestämma sig för el bolag och vart jag ska ta bredband ifrån :P.
Får väl kika på de en stund idag :P vill ju inte vara utan el eller internet när jag flyttar in :P

Fredag

2012-02-17 / 11:11:01
Ja då har man ätit frukost, fick bli havregryns gröt idag.
Efter de fick jag hjälpa mammas man, när han skulle göra ostkaka (något Finskt). Är inte helt klart, ska stå i några timmar sedan in i ugnen :S.
Har även druckit kaffe. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka dra till affären och hämta ut ett paket. Inget viktigt i de, så inget måste att hämta de nu med en gång.

sytt hela dagen

2012-02-17 / 00:09:29
Oj, va dagen har gått. :O.
Jag har suttit och sytt hela dagen. Fattar inte att tiden gått så fort. Har ätit frukost och fikat en gång, sedan har ja inte fått i mig mera xD. Jahaja. Nu får ja väl sluta sy och fortsätta imorgon och se om de blir något vettigt av de hela, eller om jag lagt alla timmar i onödan ;). hehe.
Nu ska jag sitta här en stund, sedan får jag allt sova. De är ju trotts allt en dag imorron med ;).

Torsdag 16 Feb

2012-02-16 / 12:13:15
Hej hopp.
Godmorgon eller godmiddag, ingen aning om när ni gick upp så får bli olika :D
Idag har jag sovit lite längre än tänkt. Gick upp halv elva istället för halv nio. Men de är skönt att sova lite längre ibland. Har ätit frukost och druckit kaffe.
Idag är de 17 dagar kvar tills jag flyttar in i mitt lilla kryp in :P
Fick även igår reda på att jag får ta över kontraktet, så min syster kan flytta sin adress nu när hon flyttar :P Så skönt.

sova?

2012-02-16 / 00:50:36
Nej va klockar tickar nu hörrni.!
Dags för några timmars sömn innan man ska upp imorron för att planera en ny dag igen.
Men eftersom jag är typ frisk igen så tänkter jag iaf köra 20 min på rodd maskinen :P.
Någon som har tips/förslag som kan hjälpa mig att få fler läsare. Är inte så suger på att göra video inlägg än iaf, så någon annan idé som kan fungera?
Försöker iaf blogga oftare och lägga upp mera bilder, för de har jag hört funkar :P
Skit samma, nu ska jag sova.
Natti
Även grejat lite med bloggen idag :D Har skrivit lite info om mig, ifall ni är nyfikna så får ni klicka på bilden på mig i höger listen. :)

Pierca?

2012-02-16 / 00:25:09
Nej om jag kanske ska ta upp mitt intresse och börja pierca igen kanske?
Fast efter min förra flytt så försvann min tång och lite sådär.
Blir isåfall att beställa hem nästan allt nytt utom handskar för de har jag kvar. Men var ett tag sedan, så behöver provdocka :D För jag har väl säkert inte modet kvar att kunna pierca mig själv längre. Får väl testa och se :P
Men skulle vara kul att kunna börja med de igen :)

Baka, baka liten kaka :)

2012-02-15 / 18:56:38
Jag har bakat kärleksmumms idag :D jag är så duktig lilla jag :D
Kaka
Med glasyr
Och cocos :D
Bilden blev konstig. ser ut som om de vore mängder med cocos på vissa ställen, men så var de inte när man kollade på den.
Nu står den iaf och stelnar. Men gottegris som jag är så kunde man inte låta bli att smaka tills den va helt klar. Så jag har redan smakat och kan med de säga att den va mycket god :D
Även duktig som jag är så råkade jag lägga ugnsformen mot armen när jag skulle vända upp kakan på pappret xD. Jaja, de är ju sådant som får hända när man ska baka, eller?

Normal dröm eller?

2012-02-15 / 12:10:39
Haha. Jag vaknade upp och tänkte bara fan jag orkar inte med detta.
Jag drömde att jag va inne här på bloggen och skulle göra någonting, men råkade ta bort hela bloggen, så fick panik och ville verkligen inte börja om igen, jag hade ju redan tagit bort bloggen en gång och påbörjat en ny. och nu tagit bort den av misstag.
Ja, inte för jag hunnit långt på bloggen ännu. Men i drömmen hade ja kommit längre, gjort massor med inlägg, så de va lite jobbigt att vakna upp och tro att bloggen va borta tills jag förstod att de va en dröm :P..
Ja idag har jag än sålänge bara kollat på tv, får se vad som händer mer.

Hur gick de till?

2012-02-15 / 01:24:01
Hade funderingar på att lägga mig innan kl ens va tolv för ja hade tråkigt..
Kollar nu på kl och ser att den är halv två :O. Shit. Kanske borde lägga mig nu :D

Sova nu eller?

2012-02-14 / 23:40:09
Händer absolut ingenting idag. Inte pratat med någon, knappt suttit vid facebook, inte suttit vid bloggen heller.
Vet inte hur jag har fått dagen till att gå så fort egentligen. Har spelat ca 1 timma. och så har jag kollat på tv. Men jag har ju inte kollat på tv hela dagen.
Aja, de händer iaf ingenting så jag får väl försöka sova lite nu, för de är ju en dag imorron med.
Får väl se vad man ska hitta på imorgon, om man ska försöka ta sig ut lite imorron kanske :S. Får väl se på detta.
Hoppas ni haft en bra dag iaf.
De är ju trotts allt Alla hjärtans dag idag för er som firar den dagen.

Vad är det med all snö?

2012-02-14 / 17:00:11
Jag hade hoppats på att våren skulle vara påväg då de varit plus grader och sol ute till och från i några dagar, men nej Linnéa hoppas inte nu..
Hela förbannade dagen har de snöat och de är mycket med. Så vad händer här då? Snö fram till i sommar nu då kanske? blir de ingen vår iår?.
Nästan så man blir sugen på att skaffa en snowboard och dra nu när de ändå tänker vara vinter ett tag till..

Syr

2012-02-13 / 21:07:19
Har alltid tyckt om att sy. men inte gjort de på länge, så förut plockade jag fram tyger och gammla kläder mm..
Så nu sitter jag här och syr för hand ;) Enbart för symaskinen är så kass så jag trottsar den och kör för hand istället ;).. Får se om de blir något bra utav de. har ju bilden i huvudet på hur jag vill de ska se ut. men eftersom jag ej har någon docka eller så, utan bara mig själv att pröva på så äre ju inte säkert den sitter som den ska sedan ;) jaja de är ett senare problem :P

En ny vecka

2012-02-13 / 11:38:57
Ja, idag blir de bara lugnt för att bli frisk. Igår kväll innan jag somnade kolla jag på tv,n vilket jag aldrig gör längre typ. Men idag har jag bestämmt mig för att kolla på tv mesta delen utav dagen, såvida det går någonting bra på tv,n :D
Så om jag inte skriver någonting så är de väl för jag inte har någonting att skriva eftersom de inte kommer hända så mycket denna dagen :P
Hoppas ni får en trevlig måndag iaf :)

En legendarsik sångröst har tystnat!

2012-02-12 / 12:28:27
Whitney Houston är död, enbart 48 år gammal.
Tragiskt men många kändisar dör tidigt.

R.I.P  Whitney Houston !

Another Sunday morning

2012-02-12 / 12:09:21
Ja, då var de väl söndag igen.
Förkyldningen känns bara värre och värre så idag blir de knarka te som en galning :D

Underbar lördag

2012-02-12 / 00:17:04
Maten blev helt underbart god.  Åt även fruktsallad med glass till efterrätt :) och så blev det melodifestivalen på kvällen :). Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik.
Black Raven - Red light (Spells Danger) Är ju bara för underbar :)
Måste bara påpeka att jag aldrig dansar, full eller nykter, jag dansar inte. Men på en fest för några månader sedan så va mina vänner på att jag skulle dansa, en kille drog upp mig till denna låt, och jag va med och dansade :O, Försökte dra iväg i början men sedan dansade jag, fast jag inte kan, så fick mig ett gott skratt. Men sagt att jag inte tänker göra om de, mer än om jag sitter för mig själv :D. Får väl se om jag kan hålla detta ;)

Hem till Camilla

2012-02-11 / 16:20:47
Nu är jag snart klar.
Ska åka hem till camilla idag, laga mat och ha de allmänt trevligt :P Får väl se om jag har tid att skriva senare.

Nördar dator

2012-02-10 / 22:13:40
Vilken dator nörd jag är :) Sitter här hela dagarna när jag inte har bättre för mig :P
Ska väl spela lite nu hade jag väl tänkt.
Såhär ser man väl ut idag:P mjukis klädd är alltid skönt :)
Helt inne i datorn :D. Det är väl sådan jag är bara :)
Äh, Vet inte riktigt va läsare gillar att läsa på bloggen. Känner mig så tråkig som bara skriver om min vardag.
Typ som alla fjortisar som bloggar som lägger upp varjedag vad dom har på sig, vad dom gör och sådär.
Men när man inte bloggat på länge och börjar blogga igen på en ny blogg så äre inte alltid sålätt :P

Fredag kväll och vad händer nu?

2012-02-10 / 20:22:47
Har fått gjort en hel del idag tycker jag :). Slängde mina döda blommor och planterade kärnor som ja får hoppas på kan komma upp och bli någonting skoj :P och så har man städat, klippt ut recept och klistrat in i min resept bok och skrivit ner egna. Och lagat mat. Lunch tidigare idag och för en stund sedan middag. Och så har man hunnit med att kolla på serie. Men nu? Ska man sitta vid datan resten av kvällen?
Syster va här precis och så sa hon att hon nog inte kan flytta fören första helgen i mars. Ja som hoppats på att flytta den 29. Så är inte så sugen på att packa just nu, packade ju ändå en hel del igår.

Ett glas rött

2012-02-10 / 18:33:01
Jag och mammas man är duktiga och lagar mat till mamma kommer hem :P. Och bara för vi va så duktiga så fick vi ta ett glas rött :) tills mamma kommer hem och i väntan på att maten blir klar :).
Så då fick jag även lite tid för bloggen :)

Sova länge

2012-02-10 / 10:25:16
godmorgon. idag råkade man sova länge, eller ja. Orkade inte gå upp när klockan ringde eftersom man ändå är ledig :). Nu sitter man här med havregrynsgröt och te, och ska kika runt lite grann på bloggar och facebook tänkte jag :)

Sådär

2012-02-09 / 22:15:45
Så, nu har man byggt ihop ett barbord och en stol:P Den andra stolen får vänta tills man har flyttat. Och så har jag packat en flyttlåda till och slängt lite skit m.m.. Men känns inte som om man har gjort någonting ännu även fast jag har rensat och tagit bort massor med skit. Men men.. Har typ tre veckor på mig att fixa och packa klart så de är väl lugnt :D
Nu kan man ju iaf sitta här vid datan och inte behöva sitta i soffan när man sitter vid datan och tv och sover :D.

Förkyld

2012-02-09 / 14:02:06
Inte alls kul att vara förkyld.
Hostar hela tiden och de gör ont. Usch för de.
Men men.
Idag blir de bara att va hemma och ta de lugnt och hoppas på att snart bli frisk.
Funderar på om man kanske ska packa lite idag. Flyttar ju om tre veckor, så kan vara skönt att få någonting gjort.
Packa ner grejer som man ändå inte kommer använda innan man flyttar :).

Fixa mat

2012-02-08 / 19:23:03
Har inte haft någon tid att skriva idag mer än innan jobbet. Slutade halv tre. åkte hem och slängde i mig en macka och sedan iväg till camilla på kaffe. Nu kom ja hem för en stund sedan och har funderat på vad jag ska göra för mat som jag kan ta med mig till jobbet :P
Hittade ett recept på kikärtsbullar :P Verkar gott, så de funderar jag på att ställa mig och göra nu såhär på kvällen:P
Och så får de väl bli sängen rätt tidigt idag så man orkar jobba de långa passet imorron :)

Jobb

2012-02-08 / 06:41:17
Haha vilken skön känsla de är när man somnade halv två, av att dom ringer fån jobbet halv sju och undrar om jag kan komma in och jobba :P men men skylla mig själv :P
Nu äre bara upp och hoppa, skynda mig, börjar jobba halv åtta :)

Tråkig dag

2012-02-07 / 17:33:03
Vilken tråkig dag :O
Drack en kaffe med mammas man förut, eftersom ingen av oss jobbar nu ändå så har man någon att dricka kaffe med :)
Va har jag gjort med resten av dagen då?
Suttit vid facebook och kollat på andra avenyn. Och nu kollar ja facebook och lyssnar på musik och pratar med en vän på steam.
Har kommit fram till att Facebook bara blir tråkigare och tråkigare för varje dag som går :O.
Aa va väl bara de jag ville säga :P

Tisdag

2012-02-07 / 09:56:46
God morgon.
Nu har man varit vaken i en och en halv timma, fått i mig frukost och lagt märket till att jag blivit förkyld :(. Hostar och nyser och har mig :(
Blir inget med att träna idag. Får se om jag är bättre imorron igen :)

Aj aj

2012-02-06 / 22:43:36
Skit vilken huvudvärk ja fått då :(.
Iaf skissat färdigt de ja skulle fått skissat. Men inget spelande och känner inte de är någon idé med mitt huvud. Skulle inte kunna konsentrera mig på spelet nu ändå.
Så de får bli en tablett och hälsa på kudden några timmar nu :)

Hemma

2012-02-06 / 18:47:34
Nu va man hemma igen efter en mycket trevlig kaffe stund :)
Jennifer kom bort en sväng med, inte träffat henne på länge så de va kul :).
Känner knappt mina fingrar längre för de va så kallt ute, men blir väl snart varm igen.
Nu blir de att lyssna på musik och skrissa lite, sedan får jag väl kanske spela lite :P får se vad jag orkar med :P.

Kaffe at Camillas place

2012-02-06 / 16:10:44
Sådär, då var man väl klar för att dra ut i kylan, upp på cykeln och bort till Camilla.
Dagens jag :D
T-shirt och mitt marinblåa linne som knappt syns är köpta på Gina Tricot.
Och jeansen är köpta på H&M :)
Så nu vet ni hur jag ser ut idag :)

Ren :P

2012-02-06 / 14:45:59
Efter duschen får man ju fixa sig lite.
Fick bli ansiktsmask och lite brun utan sol på mina bleka ben som aldrig lyckas få färg :P och för att testa hur den bruk utan solen är.
För benen är de ju ingen som riktigt ser nu ändå :)
Så den ska bara torka in riktigt sedan ska jag klä på mig.
Och åka till kiosken om en stund och troligen hem till Camilla på kaffe :)

Tränat

2012-02-06 / 13:29:42
Då har man kört 20 min hård träning på rodd maskinen.
Nu får de bli en dusch.

Måndag morgon

2012-02-06 / 08:53:27
Godmorgon på er :)
Då har man varit vaken i snart en timma :) och hunnit få in mig en naturdiet till frulle eftersom ja inte va sugen på något annat :). Sitter nu och dricker en kopp te och funderar på vad man ska göra idag.
Vet att jag ska cykla upp till kiosken en sväng sedan.
Får väl se om de blir någon träning idag och kanske lägga in någon bild här :) Ja vi får se vad som händer, dagen har ju precis börjat och man ser ut som ett troll i huvudet :)

Spela

2012-02-05 / 19:26:49
Nu har man kollat på serie nästan hela dagen så fick övergå till att spela bort resten av kvällen :).
Får se hur länge man orkar inatt :)
Ska inte jobba imorron så kanske har orken till att fixa lite här på bloggen och kanske blogga mycket :) Får väl se vad dagen går till :)

God morgon

2012-02-05 / 11:23:07
Då har man varit vaken i 20 min, fått i sig frulle och sitter nu här och lyssnar på musik och kikar runt på Facebook.
Blev två glas med proviva (för de är så gott) och ett päron till frukost idag. Så blir de när man har noll fantasi till att komma på något man vill äta :P
Nu blir de snart ut och ta en cigg, kanske träna lite, duscha och fixa mig :)
Så får man väl se vad jag gör med denna dagen.

Hejsan

2012-02-05 / 00:47:44
Nu blir de en ny start för mig.
Rätt lagom på de nystartade året, så börjar jag blogga igen på en ny blogg :)
Linnéa heter jag.
Är singel, född 91 och bor i Trollhättan.
Mer precis vem jag är får ni väl se om ni börjar läsa min blogg :)
Ingen aning om vad jag ska börja med, mer än att jag tänkt ändra lite på mitt liv, ta tag i de lite grann.
Har börjat med att försöka gå ner i vikt, får väl se hur de går :P.
Får väl se om jag får fler läsare till denna blogg, vilket jag hoppas.
Nu blir de sova lite innan man ska upp imorron och träna lite :)

Välkommen till min nya blogg!

2012-02-05 / 00:46:30